Spektakl od sedam golova u Galiciji i pobeda Sevilje, Andalužani tik uz vodeće [VIDEO]

Fudbaleri Sevilje pobedili su Seltu u Vigu sa 3:4 u poslednjoj utakmici 30. kola španske La lige.

I pre meča moglo se naslutiti da će biti viđena goleada s obzirom na to kakvi su napadački afiniteti dva tima i to su gledaoci i dobili.

Posle sedam minuta igre na semaforu je bilo 0:1. Kunde je doneo prednost gostima, ali u svega šest minuta u periodu od 20. do 26. Jago Aspas donosi preokret Sevilji. Prvo je pogodio iz penala, a onda iz kontranapada u 26. minutu nakon asistencije Denisa Suareza. Ostaje nejasno zašto je čitav tim Sevilje bio na 30 metara od gola Selte u tom trenutku, no, to im se obilo o glavu.

Nekoliko odličnih pasova i malo sreće bilo je potrebno Sevilji da u 35. minutu golom Fernanda dođu do izjednačenja. Odbrana Sevilje nije bila na svom nivou u ovom duelu, ali imali su sreće jer je odbrana Seltae bila lošija.

Brajs Mendez je iz još jedne kontre na sjajan način ponovo doneo prednost Sevilji, ali je u drugom poluvremenu Rakitić, uz Papua Gomeza i greške odbrane ekipe sa ,,Baleidosa” doneo preokret Andalužanima i tri boda koja ih dovode na -6 u odnosu na lidera Atletiko Madrid. Međutim, pitanje je koliko su oni ozbiljan takmac za trku sa vodećim trojcem.

Što se Selte tiče, 10. mesto sa 37 bodova bi moralo da bude dovoljno za njihov opstanak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN JE LJUT: Van Dajk uputio kritike svojim saigračima

Kapiten Liverpula Virdžil van Dajk nije dobro podneo poraz od Evertona 2:0 u zaustaloj utakmici 29. kola Premijer lige. On...

POVEZANE OBJAVE