,,Tutomerkato”: Vlahovićev ostanak u Violi uslovljen garancijama o renoviranju tima

Budućnost srpskog napadača u dresu Fiorentine Dušana Vlahovića zavisiće od garancija vlasnika kluba Roka Komisa o značajnom pojačavanju ekipe, piše ,,Tutomerkato”.

Moraće Komiso da odreši kesu predstojećeg leta ukoliko želi da sačuva novo blago u svom timu. Posle dva imenjaka Federika Bernadreskija i Kjeze, Fiorentina u timu ima još jednog igrača koji bi mogao da im donese ozbiljan profit, ali Komiso želi rezultate, što Vlahović takođe može da im omogući ukoliko bude imao kvalitetnu pomoć.

I Bernardeski i Kjeza su završili u Juventusu, koji bi, kada bi želeo, mogao da privoli i Vlahovića u svoj tim. Navodno, mnogi se raspituju o uslugama srpskog napadača koji ne želi u ovom trenutku da razgovara o novom ugovoru sa Fiorentinom. Vlahoviću je potreban klub sa ambicijama, gde bi bio starter, a tako nešto bi mogao da mu ponudi RB Lajpcig, koji je prema navodima ,,Tutomerkata” jedan od zainteresovanih.

Zadatak koji je pred Rokom Komisom jeste da renovira sastav, a Vlahoviću obeća pojačanja koja bi Violu učinila nešto konkurentnijom ekipom, što žele i navijači. Odlaskom srpskog napadača, fanovi ljubičastih bi izgubili poverenje u gazdu Komisa koji je po dolasku u klub sa ,,Artemio Frankija” obećao povratak na evropsku mapu.

Dušan Vlahović je minulog vikenda postigao dva gola Atalanti, što su bili njegovi 14. i 15. u Seriji A ove sezone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE