Vukadinović slomio Zlatibor, Rad povukao Novi Pazar ka zoni ispadanja

Fudbaleri Vojvodine savladali su Zlatibor sa 2:1 u okviru 31. kola Super lige Srbije.

Ponovo je bilo ,,tesno” na ,,Karađorđu”, baš kao i kada je gostovao Novi Pazar pre dva kola, ali ekipa Nenada Lalatovića je uspela da bude za gol bolja od svog rivala i zabeleži ogromnu veliku pobedu u borbi za treće mesto.

Kada je Zukić u prvom poluvremenu doneo prednost domaćima, delovalo je kao da će Lalatovićeva ekipa ,,zaključati” svoj gol protiv trećeg najlošijeg tima ove sezone u elitnom rangu, ali jedna kontra i fenomenalan gol Stefana Vukića promenili su sve. Nije imao nikakve šanse Goran Vukliš da zaustavi precizan udarac napadača ekipe iz Čajetine.

Vojvodina nije imala veliku inicijativu kod gola rivala, ali su ipak posle akcije u 77. minutu i srećnog odbitka do mladog Kabića – izjednačili. Izdanak Vošine škole je prosledio loptu za Stojkovića čiji je šut pogodio stativu i odbio se pravo na nogu Miljanu Vukadinoviću koji se na teren posle perioda oporavka vratio novim golom, ispostavilo se – pobedonosnim.

Na stadionu ,,Kralj Petar I”, Rad je došao do drugog uzastopnog trijumfa na domaćem terenu. Posle Vojvodine, pao je i direktni konkurent u borbi za opstanak – Novi Pazar. Gojković, Šarić i Andrija Kaluđerović su pogađali za domaće, dok su Delimeđac i Gigić bili strelci za Novi Pazar.

Sada su dve ekipe na ivici opstanka sa po 36 bodova, ali je Rad u ,,naletu” sa dva uzastopna trijumfa i protiv Zlatibora će imati priliku da izađu na svež vazduh.

Inđija – OFK Bačka 1:0 (1:0)
Napredak – Mačva 2:0 (1:0)
Rad – Novi Pazar 3:2 (1:1)
Radnik – Metalac GM 1:2 (1:1)
Vojvodina – Zlatibor 2:1 (1:0)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ćavi otkazao trening Barselone: Kakva je atmosfera u Barsi nakon ispadanje iz LŠ!?

Trener Barselone Ćavi Ernandes otkazao je današnji trening. Ćavi je zajedno sa članovima stručnog štaba odlučio da timu da dan...

POVEZANE OBJAVE