Zvezda veoma oslabljena u derbiju sa Cedevita Olimpijom!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić imaće kadrovskih problema na derbi susretu ABA lige sa Cedevita Olimpijom.

Njegovom timu neće moći da pomogne centar Lendri Noko, koji iz administrativnih razloga ne može da učestvuje na ovom meču. Naime, utakmica između Crvene zvezde i Cedevita Olimpije koja se igra u sredu obuhvata 11. kolo ABA lige.

Problem za Crvenu zvezdu je taj što Noko u tom trenutku nije bio registrovan za meč dva tima, pa tako nema pravo nastupa na predstojećem duelu. Ugovor kamerunskog centra sa crveno-belima aktiviran je 25. decembra, a pomenuta utakmica trebala je da se odigra 20. decembra, međutim odložena je zbog koronavirusa.

Tako će Dejan Radonjić na poziciji klasičnog centra imati samo Ognjena Kuzmića, čija forma nije najbolja čitave sezone, dok će kao alternativu imati oporavljenog Duopa Rita.

Utakmica je na programu u sredu od 18 sati u hali ,,Aleksandar Nikolić”, a već u nedelju Zvezda ponovo igra sa Cedevita Olimpijom, ali u Ljubljani i tu će Radonjić imati Noka na raspolaganju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE