Golemac najavio zanimljiv meč u Beogradu: Moramo da budemo fizički i taktički na najvišem nivou

Odložena utakmica između Crvene zvezde i Cedevita Olimpije biće odigrana u sredu, a u slovenačkom timu ulogu favorita prepuštaju Crvenoj zvezdi.

Trener Jurica Golemac istakao je da će njegovi igrači morati da daju sve od sebe ukoliko žele da budu ravnopravni u Beogradu.

Konačno, na programu je prvi od dva meča sa Crvenom zvezdom u regularnom delu sezone. U Beogradu Zvezda je uvek favorit, obe ekipe se bore za mesto u plej-ofu i siguran sam da nas očekuje zanimljiv meč. Ukoliko želimo da budemo ravnopravni moramo da pružimo sve što možemo u ovom trenutku. Moramo da budemo fokusirani, fizički i taktički na najvišem nivou, jer samo tako možemo da dođemo do pobede u Beogradu, rekao je Golemac.

Jedan od Amerikanaca u ekipi iz Ljubljane, Majkl Hopkins, istakao je da će meč biti veoma zahtevan.

Očekuje nas vrlo intenzivan i zahtevan meč pun izazova. Svesni smo da ćemo morati da igramo vrlo agresivno u odbrani, a isto važi i za napad. Istovremeno, moraćemo da igramo pametno i da broj izgubljenih lopti svedemo na minimum. Biće zanimljiva utakmica, a mi smo spremni da pružimo maksimum, rekao je Hopkins.

Utakmica u dvorani “Aleksandar Nikolić” na programu je u sredu od 18 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE