Klop veruje u novo čudo

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop svestan je težine zadatka u revanšu četvrtfinala Lige šampiona protiv Real Madrida, ali veruje da je njegov tim sposoban da eliminiše španski klub.

Šampion Engleske nije odigrao dobro u Madridu, posebno u odbrani, što je Real uspeo da kazni preko Vinisijusa Žuniora i Marka Asensija.

Gol nade, Liverpulu je doneo Mohamed Salah, pa je tako ,,crvenima” potrebna pobeda od dva gola razlike ukoliko ne prime nijedan ili tri, ukoliko kapituliraju, da izbore plasman u polufinale takmičenja.

– Ovaj tim Real Madrida poseduje neke od najvećih talenata svetskog fudbala. To nije iznenađenje, to je prosto Real Madrid. Da bismo pobedili takav tim moramo da pružimo perfektnu predstavu – smatra Klop.

Bili su izabranici Jirgena Klopa i u težoj situaciji 2019. godine, kada su jurili zaostatak od 3:0 iz Barselone, da bi na prepunom ,,Enfildu” slavili sa 4:0 i izborili finale. Sada pomoći navijača neće biti, ali Klop veruje u čudo.

– Nećemo izgubiti iz vida to koliko smo dobri. Talenat koji posedujemo, magija u našoj svlačionici i karakter potreban za stvaranje magičnih momenata… Imamo čitav paket ovde u Liverpulu. Nesporno je da bi nam pun stadion značajno pomogao. Posebne noći koje smo imali ovde obično opisujem jednom rečju – zajedništvo. To je zato što su te noći bile pokazatelj kolektivne moći ovog kluba – rekao je Klop.

Utakmica se igra u sredu od 21 sat, a podsećamo da Real Madrid ima prednost od 3:1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

FSS DONEO ODLUKU: Partizan i Zvezda dobili licencu za Evropu, ali jedan klub još uvek nije

Komisija za licenciranje klubova Fudbalskog saveza Srbijedodelila je licence za takmičenja u organizaciji UEFA Crvenoj zvezdi, Partizanu, TSC-u, Čukaričkom,...

POVEZANE OBJAVE