Srpski duo eliminisan: Kecmanović i Lajović podruku sa Monte Karla

Dvojica srpskih tenisera Miomir Kecmanović i Dušan Lajovič okončali su učešće u 1. kolu mastersa u Monte Karlu.

Kecmanović je poražen od iskusnog Italijana Fabija Fonjinija sa 2:0 (6:2, 7:5) i kakav-takav otpor mu je pružio u drugom setu, ali ono što je bilo karakteristično za ovaj susret jeste veliki broj brejkova. Od 20 odigranih gemova, čak 11 puta je viđen brejk. Kecmanović je servis rivalu uspeo da uzme po dva puta u prvom i drugom setu, ali to nije bilo dovoljno za bolji rezultat budući da je i sam katastrofalno servirao.

Dušan Lajović je odigrao iscrpljujuć duel sa Britancem Danijelom Evansom. Poražen je sa 2:1 (6:3, 6:7(11), 6:2) nakon gotovo tri sata igre.

Velika borba viđena je u drugom setu, srpski teniser spasio je dve meč lopte i uspeo da izjednači, ali očigledno je to bilo iscrpljujuće za Lajovića koji nije mogao da se nosi sa Britancem u nastavku.

Za Lajovića je ovo veliki gubitak, budući da je igrao u finalu Monte Karla 2019. godine, gde ga je pobedio upravo gorepomenuti Fabio Fonjini

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ten Hag: ” Izvinite , ja sam gledao drugačiju utakmicu”

Fudbaleri Mančester Junajted su na svom terenu dočekali poslednjeplasirani Šefild junajted i slavili su rezultatom 4:2 (1:1). Slavni klub je dva puta gubio u...

POVEZANE OBJAVE