Drulović kandidat za klupu Željezničara: To je institucija, svakom treneru to bi bio izazov

Sarajevski Željezničar je još uvek bez trenera, a jedan od kandidata da stigne na “Grbavicu” je i srpski stručnjak, Ljubinko Drulović.

U konkurenciji su još Blaž Slišković i Zlatan Nalić, a Drulović naglašava da ne postoji još uvek ništa konkretno.

Zvali su me neki ljudi, ali nema još ništa konkrentno. Željezničar je veliki klub i ima tu više kandidata što je sasvim normalno. Videćemo šta su ideje od predsedništva kluba i koga žele. Videćemo za ambicije i planove. Klub kao što je Željezničar treba da ima vrhunske ambicije, da bude među najboljim u Bosni i Hercegovini i da igra Evropu. Ja tako gledam na instituciju kao što je Željezničar. Normalno za svakog trenera bi bio izazov da napravi jednu dobru ekipu koja će igrati prepoznatljivi stil i imati uspeha. Željezničar sigurno zaslužuje bolje rezutlate od trenutnih, rekao je Drulović za Sportsport.ba.

Nekadašnji trener Partizana ocenio je da trener uvek treba da ima spakovane kofere.

Trener uvek treba da ima spakovane kofere. I da bude spreman da radi bilo gde. Ja sam tokom svoje karijere radio i u Aziji i u Africi. Ukoliko bude nešto biće mi drago, ukoliko ne nastavljam dalje. Sve je to sastavni deo posla, u fudbalu ste sigurni samo kada nešto potpišete, dodao je Drulović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Liverpul pregazio Totehnem

U poslednjem meču nedeljnog programa Premijer lige, Liverpul je na Enfildu pobedio Totenhem 4:2. Odličan nastup ekipe Jirgena Klopa je...

POVEZANE OBJAVE