Golemac gotovo bez reči, Radonjić istakao važnost pobede

Trener košarkaša Cedevita Olimpije Jurica Golemac nije bio raspoložen za medije nakon poraza svog tima od Crvene zvezde u derbiju zaostale utakmice 6. kola ABA lige.

U neizvesnoj završnici, Crvena zvezda je iskoristila greške rivala i slavila protiv Cedevita Olimpije, a trener slovenačkog tima nije želeo mnogo da učestvuje u razgovoru sa medijima.

Čestitao bih mojim igračima na borbi i to je sve što ću reći – kazao je Golemac na konferenciji za medije na kojoj se zadržao svega nekoliko sekundi.

Što se tiče Dejana Radonjića, on je u nešto drugačijem tonu, s razlogom, pričao o utakmici istakavši da je njegova ekipa popustila u drugom delu.

Za nas je najvažnije bilo da pobedimo. Bili smo bez pojedinih igrača što zbog povrede, što zbog papirologije. Prvo poluvreme smo napadački izgledali odlično, bilo je propusta u fazi odbrane. U trenucima kada smo trebali da realizujemo neke stvari u nastavku, to nismo uradili i Cedevita Olimpija je to vešto koristila i napravila tu završnicu neizvesnom, gde smo mi na kraju izašli kao pobednici – rekao je Dejan Radonjić.

Već u nedelju, dve ekipe očekuje novi međusobni duel, a ovog puta, Crvena zvezda će imati pomoć Lendrija Noka.

Nije ovo baš nešto za neku posebnu analizu. U plej-ofu se to dešava, sada je slična situacija. Nadam se da će reakcija igrača, Simonovića pre svega, zbog tih slabosti. Noko se vraća, pokušaćemo da odigramo dobro i da damo naš maksimum. Kao što sam već rekao, za nas je realno da se borimo za drugo mesto i sada smo jako blizu toga – istakao je trener Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN PANTER POSLE OLIMPIJAKOSA: Imali smo utakmicu u svojim rukama

Košarkaši Partizana nisu uspeli juče da savladaju Olimpijakos u Evroligi. Imali su 14 poena viška, ali ni to im...

POVEZANE OBJAVE