VEČE SPEKTAKLA: Može li Liverpul do još jednog ISTORIJSKOG PREOKRETA? (Bonus iznaneđnje)

Da li ste spremni za najbolji fudbal na planeti? Liga šampiona i Liga Evrope ulaze u omiljenu fazu fudbalskih fanatika – sutra ćemo imati kompletan spisak svih polufinalista dva velika takmičenja.
A večeras… Uz Dortmund, Siti, Liverpul i Real zabava je zagarantovana!
Naravno, kad je elitni fudbal tu računajte na tradicionalni poklon – 1.500 DINARA ZA SPORTSKO KLAĐENJE + poklon kvote koje nećete naći nigde na svetu.
Bonus bez uslova preuzmite odmah OVDE i spremni ste da sastavite šampionski tiket.
A šta nas sve danas i sutra očekuje i šta odigrati? Pročitajte u nastavku…
DORTMUND – MANČESTER SITI, DVOJKA 1.75
(Sreda 21:00)
Prva utakmica četvrtfinala između Mančester sitija i Borusije Dortmund završena je rezultatom od 2:1 u korist tima iz Engleske. A da li će Borusija ovoga puta uspeti da savlada “Građane” i postigne dovoljno golova za prolazak u dalju fazu takmičenja?
Iako je u ovom meču Siti svakako favorit, prema dosadašnjim rezultatima i mišljenjima eksperata za Ligu šampione, u fudbalu su iznenađenja i te kako moguća.
Meč će svakako biti uzbudljivo pratiti, kako za ljubitelje same Lige šampiona, tako i za ljubitelje nemačkog i engleskog fudbala. Dva potpuno različita načina igre, sastava i strategije sukobiće se na Signal Iduna park.
Mnogi kažu: “ako Siti ove godine ne osvoji Ligu šampiona, neće nikad”, ako i vi to smatrate – iskoristite fantastičnu kvotu na dvojku u Meridianu – 1.75.
LIVERPUL – REAL MADRID, KEC 2.00
(Sreda 21:00)
Pobedivši Aston Vilu (2:1), golom u 91. minutu, Liverpul je konačno prekinuo niz od šest uzastopnih poraza na domaćem terenu. Može se reći da je “Redse” sreća poslužila, ali ako žele da nadoknade zaostatak u duelu sa Realom, biće im potrebno mnogo više od toga.
Ruku na srce, Liverpul ima pozitivnu istoriju preokreta u ovako važnim mečevima. Setite se kako je “pao” najveći rival “Kraljevskog kluba” – Barselona. Nakon poraza od Katalonaca (3:0), Liverpul je na Enfildu uspeo da dođe do rezultata koji mu je obezbedio finale Lige šampiona (4:0).
Videćemo da li će u tome uspeti i večeras, ali zadatak neće biti nimalo lak.
Međutim, i pored “kapitala” Real ima veliki problem. Zidan ne može da računa na nekoliko važnih igrača – Eden Azar, Dani Karvahal, Serhio Ramos, Rafael Varan, Lukas Vaskez…
Zbog svega ovoga treba obratiti pažnju na “kec” – kvota na Liverpul je 2.00.
ROMA – AJAKS, DVOJKA 2.45
(Četvrtak 21:00)
Prva utakmica dvomeča Ajaksa i Rome donela nam je puno uzbuđenja, ali i dokaz da u fudbalu ne pobeđuje uvek onaj ko je bolji. Holanđani su apsolutno dominirali, napadali i stvarali šanse, ali jednostavno, nije to bilo njihovo veče. Dušan Tadić je još jednom “plesao” na terenu, ali se na kraju ispostavilo da je on, uz golmana Skerpena, Ajaksov tragičar.
Roma je, praktično, bez prave šanse stigla do dva gola i trijumfa od 2:1, a kapiten reprezentacije Srbije, sa svojim saigračima sutra će u Rimu imati težak, ali ne i nemoguć zadatak. Kvota na dvojku je izazovna – 2.45.
SLAVIJA PRAG – ARSENAl, DVOJKA 1.95
(Četvrtak 21:00)
Uzbudljivo će biti i u Pragu, gde će Slavija pokušati da odbrani 1:1 iz Londona. Česi su protiv Arsenala u 94. minutu stigli do gola i do (i te kako) povoljnog rezultata pred revanš.
Svakako neće Slaviji biti lako, prvenstveno zbog činjenice da osvajanje Lige Evrope garantuje igranje u Ligi šampiona sledeće sezone, a Arsenal ima minimalne šanse da do kraja Premijer lige ostvari plasman u neko od evropskih takmičenja. “Tobdžije” jesu favoriti u ovom duelu, a kvota na dvojku 1.95 najveća je na svetu i možete je pronaći samo u Meridianu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠPANAC IH VODI KA TITULI: Poznata sudbina Alonsa u Leverkuzenu!

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena nikad su bliže prvoj ikad tituli u Bundesligi. U igri su i za trofej u Ligi...

POVEZANE OBJAVE