Voždovac predstavio novog trenera

Fudbaleri Voždovca će u narednom periodu, do kraja sezone, ući sa novim šefom struke.

Jovana Damjanovića, koji je raskinuo saradnju sa klubom, na klupi će zameniti Predrag Rogan, 46-godišnji trener sa superligaškim i internacionalnim iskustvom. Poslednji klub koji je vodio bio je mađarski Ujpešt, a pre toga je radio u Napretku, Spartaku, TSC-u, Mačvi i Zemunu.

Srećan sam što sam sa timom svojih saradnika došao u renomirani klub kakav je Voždovac i koji zaslužuje bolje rezultate i status na tabeli. Tu smo da novom energijom i zalaganjem na terenu vratimo Voždovac među prvih osam ekipa u domaćem prvenstvu, rekao je Rogan.

Miloš Mirković, generalni direktor beogradskog kluba, poželeo je sreću novom treneru i njegovim saradnicima.

Vreme je bilo za promene. Predrag i njegovi saradnici svesni su svog zadatka i rado su prihvatili poziv, što je potvrda dobrog poslovanja kluba. Želim im mnogo sreće u nastavku tekuće sezone i verujem da će njihov dolazak pozitivno uticati na čitav tim, ali i rezultate na predstojećim utakmicama, istakao je Mirković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović izneo očekivanja pred polufinale Kupa!

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović pred utakmicu polufinala Kupa Srbije u kojoj igraju protiv Radničkog 1923. Fudbaleri „stare dame“...

POVEZANE OBJAVE