Đoković: Jedan od mojih najgorih mečeva u poslednjih nekoliko godina; Evans: Priča za decu i unuke

Novak Đoković je poražen prvi put u 2021. godini, a nakon duela sa Danijelom Evansom ocenio je da je ovo bilo jedno od njegovih najgorih izdanja u poslednjih nekoliko godina.

Najbolji svetski teniser je rekao i da nije bilo lako igrati protiv Evansa u teškim vremenskim uslovima.

Evans je zaslužio da pobedi, jednostavno bio je bolji igrač danas. Više fokusiran u presudnim trenucima. Ovo je verovatno jedan od mojih najgorih mečeva u poslednjih nekoliko godina. Juče sam odigrao dobar meč, a ovo danas je bila sušta suprotnost. Vetar je bio jak, nije lako igrati u takvim uslovima protiv igrača koji vas tera da se krećete. Njegovi udarci danas bili su nepredvidivi, jednostavno, razbio je moju igru, rekao je Đoković posle meča.

Sa druge strane Britanac neposredno po završetku meča još uvek nije bio svestan kakvu je pobedu ostvario.

Još uvek se utisci nisu slegli, nisam verovao da će poslednja loptica preći preko mreže. Dobro sam se osećao pre meča, ali nikada ne možete da budete sigurni protiv Novaka. Bez dileme, ovo je velika pobeda, a da biste pobedili Novaka morate zaista da verujete u trijumf. Srećan sam, jednog dana ću deci i unucima moći da pričam da sam pobedio najboljeg na svetu, izjavio je Evans koji će u četvrtfinalu igrati protiv Davida Gofana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MEČ SE IGRA U LOZNICI: Poznat termin finala Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije. Vojvodina je u Kragujevcu savladala Radnički 1:0, dok...

POVEZANE OBJAVE