KO ĆE U POLUFINALE LIGE EVROPE? Uzmi 1.500 DINARA BONUSA i kladi se

Saznali smo četiri učesnika polufinala Lige šampiona, a kao što smo već odavno navikli, nakon elitnog, vreme je i za drugo po rangu evropsko fudbalsko takmičenje.
Rezultati prvih utakmica četvrtfinala Lige Evrope, koje su odigrane prethodnog četvrtka, daju nam za pravo da verujemo da nas večeras ponovo očekuje vrhunski fudbal.
A za poptuni užitak donosimo vam fantastičan bonus za klađenje od 1.500 dinara, a sve što treba da uradite jeste da kliknete OVDE.
Prva utakmica dvomeča Ajaksa i Rome donela nam je puno uzbuđenja, ali i dokaz da u fudbalu ne pobeđuje uvek onaj ko je bolji. Holanđani su apsolutno dominirali, napadali i stvarali šanse, ali jednostavno, nije to bilo njihovo veče. Dušan Tadić je još jednom “plesao” po terenu, ali se na kraju ispostavilo da je on, uz golmana Skerpena, Ajaksov tragičar.
Roma je, praktično, bez prave šanse stigla do dva gola i trijumfa od 2:1, a kapiten reprezentacije Srbije, sa svojim saigračima imaće težak, ne i nemoguć zadatak u Rimu.
Uzbudljivo će biti i u Pragu, gde će Slavija pokušati da odbrani 1:1 iz Londona gde su protiv Arsenala u 94. minutu stigli do gola i do i te kako povoljnog rezultata pred revanš.
Svakako neće Slaviji biti lako, prvenstveno zbog činjenice da osvajanje Lige Evrope garantuje igranje u Ligi šampiona sledeće sezone, a Arsenal ima minimalne šanse da do kraja Premijer lige ostvari plasman u neko od evropskih takmičenja.
Puno smo očekivali od Dinama nakon spektakularne pobede protiv Totenhema, međutim, Viljareal je taktički odradio odličan posao i to je španskoj ekipi omogućilo pobedu u Zagrebu od 1:0. Pitanje je da li je Dinamo, posle Totenhema, spreman za senzaciju i u Španiji.
Kada je reč o prvim duelima četvrtfinala Lige Evrope, deluje da je najbolji posao uradio Mančester junajted pobedom u gostima Granadi od 2:0.
“Crveni đavoli” su nakon toga slavili i u derbiju Premijer lige protiv Totenhema, pa je sasvim normalno da očekujemo rutinsko odrađivanje posla protiv Španaca.
Detaljnu ponudu za klađenje pogledajte OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LONDON JE ARSENALOV: Petarda u mreži Petrovića! (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala ponizili su Čelsi pobedom od 5-0 na Emirejtsu, u utakmici 29. kola Premijer lige. Arsenal tako drži lidersku...

POVEZANE OBJAVE