LaMarkus Oldridž završio karijeru zbog zdravstvenih problema: Nešto najstrašnije što sam do sada osetio

Košarkaš Bruklina, LaMarkus Oldridž, doneo je odluku da završi karijeru nakon zdravstvenih problema koje je osetio u poslednjoj utakmici za Netse.

Oldridž je imao problema sa aritmijom, nakon čega je odlučio da zdravlje i porodicu prvi put stavi ispred košarke.

U poslednjoj utakmici sam imao problema sa aritmijom, a kasnije, nakon meča problem se dodatno pogoršao. Iako sam sada bolje, ta situacija je nešto najstrašnije što sam osetio do sada i doneo sam odluku da se povučem. Punih 15 godina košarka je bila na prvom mestu, vreme je da to mesto bude rezervisano za zdravlje i porodicu.

Zahvalan sam na svemu što mi je košarka pružila, emocije i prijateljstva koja će ostati do kraja života. Hvala Portlandu koji me je draftovao i pružio priliku, hvala San Antoniju koji me je primio kao člana porodice i hvala Bruklinu koji me je želeo zbog onoga što jesam. U sportu koji se toliko menja Bruklin me je pozvao i rekao da radim to što sam uvek radio. Žao mi je što nisam trajao duže, ali bilo je zadovoljstvo biti deo Netsa.

Nikada ne znate kada će nečemu doći kraj i zato uživajte svakodnevno. Kao što ja jesam, napisao je Oldridž.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OD TROFEJA NADAJU SE SAMO LŠ: Tuhel spreman za odlazak, navijači misle drugačije

Fudbaleri Bajerna iz Minhena prekinuli su niz od 11 uzastopnih titula šampiona Nemačke. Umesto njih, prvu u istoriji prigrabio je...

POVEZANE OBJAVE