LEGENDARNI KAPITENI SE UDRUŽILI, POSLALI SNAŽNU PORUKU I POMOGLI MALOM GAVRILU!

Kada neko među zahtevnom publikom Crvene zvezde i Partizana još za života stekne status legende i zasluženo poštovanje, onda znači da su ga uz igračke kvalitete, krasili i oni bitniji – ljudski. Upravo to su danas pokazali Nenad Milijaš i Saša Ilić, legendarni kapiteni večitih rivala koji su se udružili kako bi pomogli malom Gavrilu Đurđeviću, kojem je potrebno dva i po miliona evra za lečenje spinalne mišićne atrofije.

Humanitarna organizacija “Zajedno za život” je nakon kapitenske trake Kristijana Ronalda ponudila na aukciju za lečenje Gavrila još nekoliko dresova, među kojima su bili dresovi koje su kao kapiteni nosili Nenad Milijaš i Saša Ilić tokom igračkih dana u Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Kraj aukcije pozitivno je iznenadio sve kada se ispostavilo da je dres Saše Ilića kupio upravo Nenad Milijaš, a dres Nenada Milijaša kupio Saša Ilić!

Na terenu veliki rivali, a van terena još veći prijatelji, odlučili su da na ovaj način pruže podršku malom Gavrilu i njegovoj porodici u velikoj borbi koju nažalost trenutno vode.

Nenad Milijaš i Saša Ilić danas su se susreli kako bi razmenili dresove koje su kupili na licitaciji za Gavrila, pa je tako Milijaš poklonio Iliću njegov dres koji je kupio na licitaciji za Gavrila, a Ilić poklonio Nenadu Milijašu dres u kojem je predvodio Crvenu zvezdu kao kapiten.

Sjajan gest kapitena i legendi večitih rivala koji šalje snažnu poruku jedinstva i podrške celoj Srbiji i svim ljudima dobre volje koji su sada više nego nikada potrebni malom Gavrilu i njegovoj porodici!

Prema poslednjim informacijama koje je objavila porodica malog Gavrila sakupljeno je milion evra za njegovo lečenje, i potrebno je još milion i po evra kako bi šestomesečni Gavrilo dobio lek Zolgesma.

KAKO JOŠ MOŽETE POMOĆI GAVRILU:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVEZDA KATALONACA: Ernangomez već nezadovoljan! (VIDEO)

Košarkaši Barselone bore se tri kola pre kraja za prednost domaćeg terena u plej-ofu Evrolige. Doigravanje u Španiji će takođe...

POVEZANE OBJAVE