Tadić bez polufinala, ,,tobdžije” pucale sa svih strana u Pragu [VIDEO]

U večerašnjim revanš susretima četvrtfinala Lige Evrope, prolaz su obezbedili Mančester junajted, Roma, Arsenal i Viljareal.

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Granadu i u revenš meču Lige Evrope i obezbedili plasman u polufinale.

Strelac za tim sa ,,Old traforda” bio je Kavani u 6. minutu. Sa prednošću je engleski tim otišao na pauzu. Gotovo pred kraj meča u akciji ,,crvenih đavola” lopta je okrznula Valjeha, koji je postigao autogol za definitivni plasman Junajted. Imala je Granada šansi, pogotovo u prvom poluvremenu, međutim bez realizacije.

Fudbaleri Ajaksa nisu uspeli da nadokande zaostatak iz prvog meča protiv Rome. U revanš meču četvrtfinala na ,,Olimpiku” odigrali se nerešeno 1:1. Roma je u prvom meču slavila 2:1. Poveli su gosti tek u 49. minutu preko Brobija koji je probudio nadu holandskog tima. Međutim, Džeko je nedugo zatim i srušio. U 72. minutu bosanskoherecegovački fudbaler je pogodio za izjednačenje i plasman italijanskog kluba u polufinale.

Arsenal je ubedljivo savladao Slaviju iz Praga 4:0. Pogađali su Pepe u 18, Lakazet u 21. minutu i Saka posle nepuna tri minuta za 3:0 na poluvremenu. Konačan udarac zadao je ponovo Lakazet u 77. minutu za plasman dalje.

Dinamo iz Zagreba nije uspeo da izađe na kraj sa Viljarealom. Španci su pobedili rezultatom 2:1. Prvi gol postigao je Alkaser u 36. minutu, a Moreno je potvrdio vodstvo u 43. Uspeli su gosti da stignu do jednog pogotka preko Oršića u 74. minut, ali to nije bilo dovoljno za prolaaz dalje.

Arsenal će u polufinalu igrati protiv Viljareala, dok će se Junajted sastati sa Romom.

Mančester junajted – Granada 2:0 (1:0)

Kavani 6′, Valjeho 90′ +1 (ag.)

Roma – Ajaks1:1 (0:0)

Džeko 72′ – Brobi 49′

Slavija Prag – Arsenal 0:4 (0:3)

Pepe 18′, Lakazet 21′, 77′, Saka 24′

Viljareal – Dinamo Zagreb 2:1 (2:0)

Alkaser 36′, Moreno 43′ Oršić 74′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE