Da li je sad gotovo? Lajpcig dao gol u 96. minutu, ali VAR je rekao svoje

RB Lajpcig – Hofenhajm 0:0

 Fudbaleri Lajpciga smanjili su zaostatak za vodećim Bajernom na četiri boda, ali sada imaju i utakmicu više odigranu. U prvom meču 29. kola nemačke Bundeslige Lajpcig i Hofenhajm su igrali bez golova.

 Domaćin je bio znatno bolji tokom celog meča, a bolje šanse stvorio je u drugom poluvremenu. Odlične prilike u poslednjih pola sata meča imali su Nkunku, Adams, Sabicer i Sorlot, ali se mreža golmana Baumana nije zatresla nijednom. Prava drama dogodila se u šestom minutu nadoknade, mada je prvobitna odluka glaila da će se igrati dodatak od četiri minuta. Izveden je korner za Lajpcig, Jusuf Poulsen je skočio i pogodio mrežu. Radovali su se domaći, ali je sudija Graf pogledao snimak i dosudio igranje rukom od strane danskog reprezentativca. Naime, Pouslen je sebe pogodio u ruku posle udarca glavom, i to je bilo dovoljno glavnom arbitru da sruši snove domaćeg tima i trenera Julijana Nagelsmana.   

”Bikovi” sada imaju 61 bod, četiri manje od Bajerna, a sedam više od trećeplasiranog Volfsburga, a u subotu se sastaju baš lider i ”vukovi” u gradu automobila. Hohenhajm je vezao peti meč bez pobede, a posle tri poraza na posladnja dva meča igrali su bez golova. Sada su na 11. mestu sa 32 boda. Naš Mijat Gaćinović igrao je od 56. minuta, kada je zamenio Griliša.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE SE DOMOGAO PLEJ-OFA: NBA liga dodelila nagradu Kariju (VIDEO)

Košarkaši Golden Stejta ove sezone ispali su u prvoj rundi plej-ina NBA lige. Izbacili su ih Sakramento Kingsi, koji su...

POVEZANE OBJAVE