Dobra uvertira za Partizan: Pobeda Vojvodine u Bačkoj Palanci

Bačka – Vojvodina 1:2 (0:2)
Zličić 61′ – Gemović 6′, 28′

Fudbaleri Vojvodine savladali su Bačku u prvoj utakmici 32. kola Linglong Superlige Srbije i napravili dobru uvertiru pred polufinalni okršaj Kupa Srbije sa Partizanom.

Novosađani su u meč ušli kao veliki favoriti protiv ekipe koja zauzima poslednje mesto na tabeli i sledeće sezone će ponovo igrati u Prvoj ligi Srbije. Ulogu favorita Vojvodina je opravdala već u prvom poluvremenu i sa dva gola Gemovića došla do ubedljive prednosti.

Priliku da uveća prednost u prvom delu imao je i Simić, ali je njegov udarac završio preko gola. U nastavku Bačka je uspela da smanji rezultat preko Miloša Zličića u 60. minutu, a to je bio njegov prvi kontakt sa loptom po ulasku u igru.

Iako je posle gola domaćin preuzeo inicijativu Vojvodina je promašivala prilike, a najbolju je imao Stojković petnaestak minuta pre kraja, ali nije bio precizan.

Posle ovog meča Vojvodina će sigurno ostati na trećem mestu sa 66 bodova, a na teren će ponovo u sredu od 19.05 kada u Novi Sad stiže Partizan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE