Olga Danilović poražena posle velike borbe, Kanada vodi 1:0

Fed kup reprezentacija Kanade povela je protiv Srbije posle prvog singl meča “Bili Džin King kupa” kako se sada zove ovo takmičenje.

Posle velike borbe i više od dva i po sata Olga Danilović je poražena od Lejle Eni Fernandez 2:1, po setovima 7:5, 4:6, 6:4. Kanađanka, koja je 90 mesta bolje plasirana na WTA listi, prva je došla do brejka i povela sa 2:0, ali je srpska teniserka već u sledećem gemu uzvratila kontra brejkom.

Ista situacija se dogodila u osmom i devetom gemu, Fernandez je napravila brejk, a Olga odmah anulirala njenu prednost, međutim brejk u dvanaestom gemu bio je presudan i Kanađanka je povela 1:0 u setovima.

Srpkinja je sjajno odigrala drugi set, protivnici je dozvolila samo jedan brejk, a dva brejka koja je napravila bila su dovoljna za izjednačenje i uvod u dramatičan treći set. Fernandez je u trećem setu vodila sa 3:1 i 5:2, ali je Srpkinja velikom upornošću stigla do 4:5 i dve gem lopte za izjednačenje na 5:5.

Nije ih iskoristila, dok je protivnica svoju prvu brejk loptu, ujedno i meč loptu u ovom gemu odmah realizovala i Kanadi donela prednost. U drugom meču dana Nina Stojanović se sastaje sa Rebekom Marino.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE