Pogba progovorio: Solšer ne ide protiv svojih igrača kao Murinjo

Fudbaler Mančester junajtedom Pol Pogba progovorio je o jednom od najktontroverznijih odnosa poslednjih godina. U razgovoru za ,,Skaj sport” francuski reprezentativac komentarisao je odnos sa portugalskim trenerom Žozeom Murinjom.

Jednog dana sam imao odličan odnos sa Murinjom, svi su to videli, a sutradan ne znam šta se dogodilo. To je čudna stvar u vezi odnosa sa njim i ne mogu da vam objasnim, jer ni meni nisu jasni razlozi, počeo je Pogba.

On je napravi paralelu sa Murinjom i trenutni menadžerom Mančestera, Solšerom.

Odnos sa Solšerom je drugačiji, on nikada ne bi išao protiv igrača. Možda Ole ne bi odabrao neke igrače, ali ih ne odbacuje, ne gura ih u stranu kao da više ne postoje. To je razlika između njih. Solšerove metode možda tako deluju jer sa igračima ostvaruje prisniji odnos, dodao je Francuz.

Osim Pogbe i Luk Šo je imao nesuglasice sa portugalskim strategom, za kog je rekao da mu nedostaje fudbalske inteligencije, međutim Šo se povukao, rekavši da je opravdano dobijao kritike, ali da period koji je za njim ne pamti po lepom.

Svaki trener ima svoj način rada sa igračima, a vi kao igrač morate da se prilagodite trenerskim zamislima. Ponekad vam to odgovara, a nekada to nije slučaj. Ole je puno pomogao Luku Šou, koji je imao tešku sezonu pod Murinjom, ali je dokazao da ima kvalitet, koji nikada nije ni bio sporan, ako postoji poverenje menadžera, zaključio je Pogba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Kecmanović za sat vremena do drugog kola!

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo mastersa u Madridu. Savladao je kineskog takmičara Žižena Žanga sa 2:0....

POVEZANE OBJAVE