Ponovo se ukrštaju putevi Partizana i Livorna: Bivši predsednik crno-belih kupuje italijanski klub?

Navijači Partizana dobro se sećaju utakmice sa Livornom iz 2006. godine kada je golman Marko Amelija spasao italijanski klub poraza golom u završnici meča.

Putevi crno-belih i Livorna na neki način ponovo se ukrštaju pošto je bivši predsednik kluba iz Humske jedan od kandidata da postane vlasnik kluba koji sa klupe trenutno predvodi upravo pomenuti Amelija.

Livorno je u velikim finansijskim problemima, a spasilac bi mogao da bude Zoran Popović, koji je 2015. obavljao funkciju predsednika Partizana, a u subotu bi trebalo da doputuje u Italiju na pregovore.

Italijanski mediji navode da bi Popović trebalo da predstavi svoju zvaničnu ponudu i da se sastane gradonačelnikom Livorna, Lukom Salvetijem.

Naravno da mi je drago da gospodin Popović želi da dođe u Livorno da vidi stadion i infrastrukturu, dobrodošao je, ali za zvaničan sastanak je potrebno više od pukog iskazivanja interesovanja, rekao je Salveti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POŽELEO DOBRODOŠLICU PARTIZANU: Bokan o najboljem treneru Evrope, dotakao se A licenci EL

Košarkaše Partizana nakon evroligaškog poraza od Olimpijakosa čeka novo iskušenje. Igraju derbi duel u 25. kolu ABA lige na gostovanju...

POVEZANE OBJAVE