Revolveraški okršaj Kejna i Sigurdsona za remi na ”Gudisonu” [VIDEO]

Everton – Totenhem 2:2 (1:1)
Sigurdson 31′(p), 62′ – Kejn 27′, 69′

Odličnu utakmicu odigrali su Everton i Totenhem na ”Gudisonu”, postigli su po dva gola, ali su na kraju svoj konto uvećali za po jedan bod. Bio je to okršaj Gilfija Sigurdsona i Harija Kejna, dvostrukih strelaca u ovom meču.

Posle nekoliko prilika na obe strane, gosti su poveli posle volej udarca Harija Kejna u 27. minutu. Još se osmeh Murinju nije ni skinuo s lica, na drugoj strani je dosuđen penal za ”karamele”. Neoprezni Regilon je naleteo na Rodrigesa, a Majkl Oliver je smatrao da treba da pokaže na belu tačku. Gilfi Sigurdson je prevario Lorisa i posle četiri minuta opet je bilo nerešeno.   

Everton je bio bolji u anstavku, poništen je gol Rišarlisona u 60. minutu, ali je dva minuta docnije Sigurdson bio precizan posle dodavanja Šejmusa Kolmena. Bila je to perfektna akcija tima iz Liverpula. Sada prednost ”karamela” nije potrajala. Opet je Hari Kejn bio na pravom mestu, i u 69. minutu izjednačio na 2:2, postigavši svoj 21. gol u prvenstvu, čime je drugoplasiranom na listi strelaca, Mohamedu Salahu, umakao za dva gola.   

Mogli su do celog plena i jedni i drugi, možda je Everton bio malo bliži pobedi, a za Murinja novi problemi uspedili su posle povrede Kejna u finišu meča, zbog koje je sjajni centarfor morao van igre. Everton nije pobedio na pet prethodnih kola, vezao je tri remija i ostao je 7. sada sa 50 bodova. Everton ima bod manje, ali i jedan zaostali meč. Može se reći da su oba tima pre ostala bez dva boda, nego što su osvojili jedan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan srpski košarkaš izlazi na NBA draft!

Poznato je tokom čitave ove sezone da Nikola Topić, plejmejker Crvene zvezde, važi za kandidata koji će na NBA...

POVEZANE OBJAVE