Lazovićeva majstorija za utehu Veroni, Krotone još samo teorija drži u eliti [VIDEO]

Odigrane su dve prve utakmice u 31. kolu italijanske Serije A.

Verona je poražena u Đenovi, mada je posle prvih 45 minuta imala prednost od jednog gola. Za vođstvo tima iz Veneta zaslužan je srpski reprezentativac Darko Lazović koji je na fantastičan način izveo slobodan udarac u 13. minutu i savladao Audera.

I pored odličnog izdanja u prvom poluvremenu Verone, u nastavku je igrao samo domaći tim. Sampdorija je odmah po povratku na teren poravnala golom Jankta, da bi Gabijadini sa bele tačke doneo preokret u 73. minutu. Norvežanin Torzbi iskoristio je grešku Silvestrija u 82. minutu i osigurao trijumf Sampdoriji. Verona nije slavila na “Luiđi Ferarisu” punih 49 godina, pa se može reći da je ovaj stadion uklet za njih. Lazović je igrao ceo meč, dok Ilić nije ulazio u igru za Veronu.

Krotone će nazad u Seriju B, to je bilo jasno i pre današnjeg poraza od Udinezea. Zahvaljujući pogocima Rodriga De Paula “zebre” su prekinule niz od tri uzastopna poraza, dok je Krotone upisao i peti poraz u nizu, čak 12. u poslednjih trinaest kola. Vladimir Golemić je odigrao svih 90 minuta za Krotone, dok je Miloš Vulić bio na klupi.

Krotone – Udineze 1:2(0:1)
Simi 68′(p) – De Paul 41′,74′

Sampdorija – Verona 3:1(0:1)
Jankto 46′, Gabijadini 73′(p), Torzbi 82′ – Lazović 13′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Amorim otpao, Liverpul ima novog pika da zameni Klopa

U ponedeljak je odjeknula vest da trener Sportinga Ruben Amorim više nije u opticaju da preuzme klupu Liverpula ovog...

POVEZANE OBJAVE