POVRATAK LEGENDE: Đorđević prva meta Partizana!

Posle ispadanja od Uniksa iz Kazanja u polufinalu Evrokupa, Aleksandar Saša Đorđević gotovo sigurno napušta mesto trenera Virtusa iz Bolonje.

Poznato je da je već jednom tokom sezone bio smenjen sa tog mesta, ali vraćen posle pritiska igrača na upravu kluba. Međutim, posle rezultatskog neuspeha posle kojeg klub iz Bolonje neće igrati u Evroligi rastanak je neminovan.

Sve to je dovelo do toga da košarkaški klub Partizan želi da vrati legendu kluba i da ga promoviše za prvog trenera crno-belih.

Čelnici Partizana bi voleli da dovedu Đorđevića na kraju sezone i smatraju da bi to bio veoma dobar potez. On je legenda kluba i srpske košarke, tako da bi njega poštovali i igrači i navijači, navodi „Srpski telegraf“ reči izvora bliskom klubu.

Još uvek nije poznato da li će Đorđević završiti sezonu u Italiji, gde Virtus očekuje plej-of, ali je gotovo sigurno da će sve biti poznato kada srpski stručnjak bude zvanično slobodan u izboru nove sredine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAVRŠIO EPIZODU U RUSIJI: Nekadašnji šampion Evrope pronašao novi angažman

Košarkaška prvenstva širom Evrope ulaze u završnu fazu. Isto je i sa takmičenjem u Izraelu. Tamošnji Hapoel Jerusalim je za...

POVEZANE OBJAVE