SKANDAL U KRAGUJEVCU: Borac “igrao” samo 6 minuta i najavio još drastičniji potez!

Nova mrlja bačena je na srpski fudbal, a ponovo je u glavnoj ulozi Borac 1926.

Čačani su pre nekoliko dana kažnjeni oduzimanjem 6 bodova zobg nameštanja utakmice sa Železničarom iz Pančeva, a danas su priredili novi skandal.

Utakmicu Prve lige Srbije sa kragujevačkim Radničkim počeli su sa samo sedmoricom fudbalera, a samo što je utakmica počela posedali su na travu, skinuli dresove i istakli majice sa porukom nadležnim fudbalskim organima.

Čačani su svaki put kada bi došli u posed loptu ispucavali u aut, ali ni to nije dugo trajalo, pošto je u 6. minutu Stefan Bojović iznenada pao na travu i odmah stavio do znanja da neće moći da nastavi igru. Gosti su ostali sa samo šest igrača na terenu pa je sudija Danilo Jerinić bio prinuđen da označi kraj utakmice.

Izvinjavam se klubu domaćinu i svim akterima današnje utakmice na ovoj tužnoj slici, ali to je bio jedini način da pošaljemo poruku da niko nema pravo da se igra sa našim integritetom i obrazom. Ovo je tek prva poruka, a druga će biti još drastičnija. Ne tražimo bilo kakav vid pomilovanja i spremni smo da krenemo od nule, ali smo isto tako ubeđeni da ćemo kad-tad dokazati svoju nevinost u čitavoj ovoj priči. Radničkom 1923 želim sve najbolje u nastavku takmičenja. To je jedan veliki klub, koji zaslužuje plasman u Superligu i siguran sam da je ova kriza rezultata samo trenutnog karaktera, izjavio je sportski direktor Borca Vladan Stanisavljević, a preneo sajt Radničkog.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nagrada za “Mihine klince”: Meridian Sport donirao dresove školi fudbala “Siniša Mihajlović” iz Novog Sada

Nova akcija za buduće šampione Velika donatorska akcija fudbalskim klubovima i školicama fudbala, koju već dve sezone na radost mnoge...

POVEZANE OBJAVE