BOMBA: Italijanski velikan želi Gavrića i Nikolića, skaut ih gledao na delu!

Fudbaleri Crvene zvezde Željko Gavrić i Veljko Nikolić nalaze se na ceni i ovog leta mogli bi da napuste ,,Marakanu”, a crveno-beli lepo zarade na njima.

,,Biseri” koji su se u Zvezdi brusili nekoliko godina dosegli su nivo za koji se smatra da je dovoljan da se otisnu u inostranstvo i ujedno napune klupsku kasu. Postoje zainteresovani klubovi, a kako javlja pouzdani italijanski novinar Đanluka di Marcio, Parma posmatra obojicu!

Skaut ekipe sa ,,Enio Tardinija” bio je juče na stadionu ,,Rajko Mitić” kako bi se lično uverio u kvalitete dvojice fudbalera. Obojica su kao starteri započeli susret sa Radnikom, a Veljko Nikolić je zabeležio jednu asistenciju, dok je kod prvog gola, koji se ispostavio kao autogol igrača iz Surdulice, uputio centaršut iz ugla.

Roma je već posmatrala partije mladog Nikolića koji pripada klasi 2001, ali nije bilo konkretnijih poteza. Ono što bi moglo da napravi problem prilikom ovih transfera jeste potencijalno ispadanje Parme u Seriju B. Budući da Gavrić i Nikolić ne poseduju državljanstvo zemlje iz Evropske unije, oni ne mogu da igraju u Seriji B i Parma ih u tom slučaju ne bi angažovala, javlja Di Marcio.

Parma želi da se okrene investiranju u mlade fudbalere, što su i potvrdili u prethodnom periodu kada su doveli Botonda Baloga, Denisa Mana, Džošuu Zirkcea, Simona Soma…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Monako se “vratio iz mrtvih”, Lojd za izjednačenje u seriji

Velika drama viđena je i u drugom meču u seriji između Monaka i Fenerbahčea. Pošto je prva rešena u...

POVEZANE OBJAVE