Gomilaju se problemi u Realu: Valverde preskače Hetafe

Fudbaler Real Madirda Vederiko Valverde propustiće meč svog tima protiv Hetafea u nedelju uveče, jer je bio u kontaktu sa osobom koja je pozitivna na Covid-19.

Tako se Valverde nalazi u izolaciji, uprkos tome što je testiran negativno na koronavirus i moraće da bude izolovan dok se ne utvrdi da ne postoji pojazan od širenja zaraze. To bi moglo da predstavlja veliki problem za Zinedina Zidana, jer ga je, pretpostavlja se, planirao kao startera za meč sa Hetafeom budući da je deficitiran na poziciji desnog beka.

Upravo je na tom mestu Valverde igrao u revanšu protiv Liverpula i obavio dobar posao, s obzirom na to da na terenu nije bilo povređenih Karvahala i Lukasa Vaskeza. Zidan je tako pozvao čak četvoricu igrača iz svog ,,B” tima, odnosno Kastilje, pred meč za meč sa Hetafeom. Pretpostavlja se da će na toj poziciji igrati Alvaro Odriozola, dok bi štoperski tandem trebalo da budu Eder Militao i Načo, a levog beka će igrati Marselo.

Od ranije su povređeni Serhio Ramos, Rafael Varan i Ferland Mendi.

Real gotovo da nema pravo na kiks usled borbe za titulu. Trenutno su drugoplasriani sa bodom manje u odnosu na Atletiko Madrid i poenom viška u odnosu na Barselonu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ronaldo dobio Juventus na sudu

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo, dobio je na sudu svoj nekadašnji klub Juventus. Juventus se tokom pandemije...

POVEZANE OBJAVE