Jokić ponovo u centru pažnje: Meloun ga poredi sa Timom Dankanom, Gordon piše na ćirilici

Trener košarkaša Denver Nagetsa Majk Meloun svaki trenutak koristi ne bi li pohvalio svog najboljeg igrača Nikolu Jokića.

Prema svim analizama, Jokić je prvi favorit za osvajanje MVP nagrade u ovoj sezoni. Iza njega stoji čitava ekipa Nagetsa, a prvi u redu je svakako trener Majk Meloun, koji je nedavno čak i isključen jer je negodovao zbog lošeg suđenja nad srpskim centrom.

U svom poslednjem razgovoru sa medijima, Meloun se dotakao bivšeg MVP-a NBA lige Tima Dankana, koji je podizao ovo laskavo priznanje dva puta u svojoj karijeri.

Ono što ja volim kod Nikole jeste da pričamo o nesebičnom superstaru. Sličan momak kao što je Tim Dankan – veliki igrač koji samo želi da pobedi – smatra Meloun.

Lepo se uklopio Aron Gordon u ekipu Nagetsa i pobrao brojne simpatije navijača franšize iz Kolorada za kratko vreme. I on odlično sarađuje sa Jokićem od svog dolaska iz Orlando Medžika, a na Tviteru je upitan o šansama svog saigrača za osvajanje MVP priznanja.

– Idemo, svakako – napisao je na ćirilici Gordon, koristeći se verovatno prevodiocem.

Doduše, možda je bio i u dosluhu sa rođenim bratom Druom, koji je svojevremeno nastupao za Partizan, a ima i bogato iskustvo nastupanja u Rusiji, pa mu ćirilica nije strana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sjajne vesti za Real pred meč sa Bajernom!

Kako je danas izjavio trener Reala Karlo Anćeloti, golman Real Madrida Tibo Kurtoa, odsutan sa terena više od osam...

POVEZANE OBJAVE