LEGENDARNA “OLDSCHOOL” STAZA: F1 i trka u Imoli UŽIVO uz Meridian kladionicu

Pred nama je legendarna trka šampionata Formule 1 u Imoli, a sva pažnja publike će biti usmerena na dva velika rivala Luis Hamiltona i Maksa Ferstapena.


Tim povodom imamo i fantastično iznenađenje – u kladionici Meridian je dostupno UŽIVO klađenje na trke Formule 1, a to znači savršen spoj najboljih kvota, zabave i adrenalina.


Ali, ni to nije sve – odmah nakon registracije na meridianbet.rs čeka vas i 1.500 DINARA BONUSA za klađenje.


Bonus možete preuzeti OVDE.
Bez uslova za depozit, poklon keš će se odmah naći na vašem računu, spreman za korišćenje i sastavljanje tiketa.


A sad malo o Formuli 1…
Uoči trke u Imoli, u medijima se moglo videti kako Maks Ferstapen i Red Bul polako prepuštaju ulogu favorita Luisu Hamiltonu, time što ga svakodnevno proglašavaju za najozbiljnijeg kandidata za titulu, iako je sezona tek na početku.


Da li je to samo trik? U svakom slučaju u Italiji se očekuje odgovor Maksa Ferstapena.

Međutim, nije samo dvojac Hamilton-Ferstapen jedini koji ima šanse da ostvari pozitivan rezultat, kao kandidati za najviši plasman svakako se ističu Valteri Botas, Lando Noris, Serhio Perez i Šarl Lekler.
Kao i svaki put kada je na programu Formula 1, nikada neće izostati adrenalina i velikih uzbuđenja, sigurno da trka u Imoli neće razočarati na svom povratku nakon skoro dve decenije pauze.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Čukarički za tri minuta rešio duel sa Novim Pazarom, Pavkov strelac (VIDEO)

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Novi Pazar na svom terenu sa 2-0, u utakmici 27. kola Superlige Srbije. Utakmica je...

POVEZANE OBJAVE