MERIDIAN NAJVEĆE KVOTE: Arsenal 1.80, Betis 2.05, Inter 2.45, Liverpul 1.75

Nedelja je dan za fudbal, a to u Meridianu znači samo jedno – najveće kvote na svetu spremne su za sve ljubitelje sportskog klađenja, a tu je i tradicionalan poklon – klik OVDE i preuzmite BONUS ZA KLAĐENJE OD ČAK 1.500 DINARA.


Jednostavna
registracija i spremni ste da sastavite TIKET BEZ USLOVA.
Kladionica Meridian je iz bogate ponude izdvojila četiri zanimljiva meča koja se igraju u okviru Serije A, Premijer lige i Primere, a bukmejkeri garantuju da će baš ti mečevi u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.


Iskoristite fantastičan bonus i najveće koeficijente jer vreme je za dobitni tiket!

ARSENAL – FULAM, KEC 1.80
(Nedelja 14:30)
Kladiončari bi rekli – meč za izbegavanje, ali kako da zaobiđemo utakmicu gde igra napadač koji je za reprezentaciju Srbije postigao najviše golova ikada. Aleksandar Mitrović i Fulam imaju veliki posao i jako težak zadatak do kraja sezone. Opstanak u Premijer ligi je u pitanju, te prostor za greške ne sme da postoji, pa čak ni na ovako teškim gostovanjima. Arsenal nema šta da izgubi ove sezone u Premijer ligi – zbog toga je sav fokus „Tobdžija“ usmeren ka Ligi Evrope. Iako je domaćin favorit, treba uzeti u obzir da su Fulamu bodovi preko potrebni, pa budite na oprezu.


BETIS – VALENSIJA, KEC 2.05
(Nedelja 18:30)
Dok se u vrhu tabele LaLige vodi velika borba, kakvu verovatno nismo videli poslednjih godina, na sredine je sve relativno mirno. U 33. kolu čeka nas duel Betisa i Valensije, koja ove sezone uopšte nije opravdala očekivanja. Štaviše, “slepi miševi” se nalaze tek na 13. mestu na tabeli, ali se domaći ljubitelji fudbala nadaju da će Uroš Račić još jednom zablistati i povesti Valensiju do nove pobede. Kada se radi o Betisu, gotovo je nemoguće da uđu u borbu za Evropu, ali uz promenljivu formu oba tima – jasno je da je teško prognozirati pobednika duela.


NAPOLI – INTER, DVOJKA 2.45
(Nedelja 20:45)
Golovi su ove sezone sinonim za italijansku ligu, a sva je prilika da ćemo ih videti i na meču Napoli – Inter. Osam kola pred kraj prvenstva, “Neroazuri” se nalaze na prvoj poziciji sa 11 bodova “u plusu”. Aktuelan je i niz od devet pobeda zaredom, pa nema sumnje ko je favorit. Ipak, svi znamo kako igra Napoli, a pozicija koja ovoj ekipi obezbeđuje Ligu šampiona i te kako je blizu, pa je “glad” za pobedom još jača i veća.

LIDS – LIVERPUL, DVOJKA 1.75
(Ponedeljak 21:00)
Fudbaleri Liverpula nemaju vremena za odmor i tugovanje nakon eliminacije iz Lige šampiona. Već u ponedeljak moraju da se vrate obavezama u Premijer ligi, a tamo ih u 32. kolu čeka uvek neugodni Lids. Bijelsina ekipa nije u trci za titulu, nije ni u zoni ispadanja, ali baš zato što ih predvodi “ludak” predstavljaju “nagaznu minu”. Izabranici Jirgena Klopa ne blistaju ove sezone, ali trka za Evropu i dalje traje, pa im je pobeda preko potrebna. Da li su preboleli Real Madrid i da li su spremni za nova iskušenja – ostaje da vidimo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČEO JE SPEKTAKL: Ovako su Grobari pozdravili ljubimce pred Olimpijakos (VIDEO)

Košarkaši Partizana u ovim trenucima su počeli duel 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa. Crno-beli se bore za plej-in. Pirejcima meč...

POVEZANE OBJAVE