Pored Lalatovića i Drinčić propušta Partizan?

Šef medicinske službe FK Vojvodina Borko Vukosav rekao je za ,,Žurnal” da postoji mogućnost da pored trenera Nenada Lalatovića, meč sa Partizanom u Kupu Srbije.

Kako je ,,Sportska centrala” već pisala, postoji mogućnost da se Nenad Lalatović ne nađe na klupi Vojvodine za utakmicu sa Partizanom u polufinalu Kupa, a kako ističe šef medicinske službe Novosađana, njegovo stanje, kao i stanje kapitena Nikole Drinčića, prati se iz dana u dan.

– Pažljivo pratimo situaciju kod obojice. Lalatovićevo opšte stanje jasno je svedočilo da je za njega bolje da ne putuje u Bačku Palanku, dok je Drinčićev izostanak bio preventivne prirode, pošto ništa nismo želeli da rizikujemo. Videćemo kako će se stvari razvijati u danima koji slede – rekao je Borko Vukosav za ,,Žurnal”.

U slučaju da Lalatović ne bude oporavljen, ekipu će protiv Partizana u reprizi prošlogodišnjeg finala, voditi njegovi pomoćnici Vidak Bratić i Dragan Šarac, baš kao što je to bio slučaj pre nekoliko dana protiv Bačke.

Foto: FK Vojvodina/Jelena Grlić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA liga donela odluku: On je najbolji trener elitnog takmičenja

Trener košarkaša Oklahome Mark Dagnolt proglašen je za najboljeg trenera u NBA ligi, objavilo je to takmičenje. Dagnolt je predvodio...

POVEZANE OBJAVE