Jirgen Klop: Nisam umešan u odluku kluba da uđe u Superligu!

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop istakao je da je njegovo mišljenje o Superligi Evrope isto kao i pre nekoliko godina kada je istakao da je protiv toga.

Navijači ,,crvenih” kao i ostalih klubova koji su osnovali Superligu su kivni. Ispred ,,Eland rouda” u Lidsu, pred meč koji ekipa Marsela Bjelse igra sa Liverpulom, nekoliko stotina navijača aktuelnog šampiona Engleske se pojavila kako bi pokazala svoje nezadovoljstvo odlukom kluba da istupi iz UEFA i uđe u Superligu.

Jirgen Klop je 2019. godine rekao da je protiv te ideje, kada je ona bila samo u domenu teorije, a sada je realnost i njegovo mišljenje se nije promenilo. Nemac je upitan pred meč da prokomentariše aktuelna zbivanja i bio je jasan da nije učestvovao u odluci vlasnika Liverpula.

Moje mišljenje se nije promenilo. Moji fudbaler i ja smo protiv toga (Superlige). Ljudi nisu srećni i ja nisam umešan u odluku kluba. Liverpul je više od pojedinih odluka. Meni se, recimo, sviđa ideja da će Vest Hem možda igrati Ligu šampiona naredne sezone. Zapamtite, najvažniji deo kluba su navijači i trebali bismo da se pobrinemo da ništa ne bude iznad toga kazao je Klop pred meč sa Lidsom.

Praktično, ovaj meč nema nikakvog značaja za Liverpul s obzirom na to da svakako neće učestvovati u takmičenjima pod okriljem UEFA. U suprotnom, tri boda bi im bila prioritet zbog borbe za Ligu šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE