Predsednik UEFA o gazdi Juventusa: U životu sam upoznao svakakve ljude, ali lažljivca poput njega nikad

Predsednik UEFA Aleksander Čeferin je na konferenciji nakon sednice izvršnog odbora žestoko napao Andreu Anjelija i Eda Vudvorda, predsednike Juventusa i Mančester Junajteda.

Glavna tema Čeferinovog monologa bilo je jučerašnje osnivanje Superlige čiji su utemeljitelji, između ostalih, Juventus i Mančester junajted. Čeferin, koji je inače kum Anjelijevoj ćerki, rekao je da nikad u životu nije video takvog lažljivca kao što je šef Juventusa.

Nikad u životu nisam video takve ljude. Anjeli je najveće razočaranje u mom životu. Nikad nisam upoznao osobu koja toliko može lagati, to je neverojatno. Čuli smo se u subotu poslepodne i rekao mi je da su to samo glasine i da tu nema ništa. Nakon toga mi je rekao da ćemo se čuti i onda je isključio telefon. Pohlepa je očito toliko snažna da uništava sve ljudske vrednosti, kazao je Čeferin pa nastavio:

Vudvord me nazvao u četvrtak i rekao mi je da je zadovoljan promenama koje stižu u Ligu šampiona, te da bi želeo da razgovarao finansijskom fer pleju. Svašta sam u životu radio, bio sam advokat u kaznenim postupcima, ali ovo nikad nisam doživeo. Nisam znao da se oko mene nalaze zmije, ali sad znam, zaključio je prvi čovek UEFA.

Čeferin je potvrdio da fudbaleri koji će nastupati u Superligi neće moći da igraju za reprezentacije u UEFA i FIFA takmičenjima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznate startne postave za Večiti derbi!

Uskoro počinje 173. ligaški derbi između Crvene zvezde i Partizana na stadionu "Rajko Mitić", kojim najbolji srpski timovi otvaraju...

POVEZANE OBJAVE