Radonjić pred Krku: U Novom Mestu imali smo dosta loših iskustava

Košarkaši Crvene zvezde nakon važne pobede u Ljubljani, u nedelju uveče doputovali su u Novo Mesto gde će u utorak odigrati zaostalu utakmicu 18.kola ABA lige sa ekipom Krke.

Trenutni skor je 19-6 za crveno-bele, a u prvoj utakmici ove sezone koja je odigrana još početkom novembra u Beogradu, Crvena zvezda je slavila 88:62.

Utakmica koja je na programu u utorak od 18.30 časova ima veliki rezultatski značaj za obe ekipe, za Zvezdu kako bi se domogla prvog mesta na tabeli, dok Krka trenutno zauzima 12. mesto sa skorom 8-16 i bori se za opstanak u regionalnom takmičenju.

Trener KK Crvena zvezda Dejan Radonjić, rekao je da njegov tim očekuje veliki izazov, pre svega zbog toga što Krka ima veliki motiv pred sutrašnji meč+č.

Očekuje nas još jedan meč u Sloveniji u rasponu od 48 sati, nakon Ljubljane imamo utakmicu u Novom Mestu protiv ekipe Krke kojoj je svaki meč od izuzetne važnosti. Sigurno da će izaći na teren sa velikom motivacijom da izbore opstanak u ABA ligi. Mi zato moramo pre svega dobro pripremiti i onda i odigrati meč sa velikom energijom i borbenošću, svesni činjenice da smo u Novom Mestu imali dosta loših iskustava što nas dodatno upozorava pred ovaj meč, rekao je trener crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

HOĆE LI IGRATI VEČERAS: Zek Ledej odradio trening sa ekipom

Šampion ABA lige Partizan, večeras igra veoma važnu utakmicu u Evroligi, a protivnik mu je Olimpijakos. Meč je na programu...

POVEZANE OBJAVE