Tri seta, dva polomljena reketa… Krajinović ipak u drugoj rundi Serbia opena, sledi zemljak!

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u drugu rundu Serbia opena pošto je savladao Italijana Stefana Travalju sa 2:1 (7:5, 5:7, 6:3).

Mnogo živaca i energije potršio je Krajinović kako bi opravdao ulogu favorita i posle dva i po sata pobedio je Travalju, iako je to mogao da učini mnogo ranije.

Posle dobijenog prvog seta, Krajinović je imao brejk viška i servirao je za meč, ali je Travalja u ključnom momentu uspeo da otme servis srpskom teniseru, dođe ubrzo do izjednačenja i nervoznog Krajinovića dovede do toga da drugi reket Srbije polomi dva reketa, što mu nije pomoglo da se vrati u tom setu.

Međutim, jeste u narednom. Smirio se Filip, nije ponovio istu grešku kao u pređašnjem setu, iako je Travalja bio taj koji je prvi brejknuo. Novih 5:3, Filip nije propustio i posle dve meč lopte došao je do trijumfa i plasmana u narednu rundu gde ga čeka zemljak Nikola Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LUKA ILIĆ NIJE JEDINI: Zvezda sprema još jedan veliki povratak za napad na LŠ!

Fudbaleri Crvene zvezde za vikend nastavljaju šampionat Srbije gostovanjem Vojvodini. Nakon dva derbija, pobegli su Partizanu na +10 i prošli...

POVEZANE OBJAVE