Lalatoviću puno srce: Padali su, tražili pomoć, siguran sam da bismo preokrenuli da je Čović dao gol

Trener Vojvodine, Nenad Lalatović, ocenio je posle meča da Partizan odavno nije stvorio tako malo šansi na stadionu “Karađorđe” kao danas.

Partizanu je pripalo prvo poluvreme, nama drugo. Partizan nikad manje šansi nije stvorio na “Karađorđu”. Vojvodina je napadala u drugom delu, Stojković je spasio Partizan, ubeđen sam da bi prekorenuli rezultat da je Čović dao gol tada. Mislim da smo zaslužili remi, pa da penali odluče. Mislim i da je nadoknada trebala biti veća od 4 minuta. Štedeli su vreme, padali su, tražili pomoć, kada god smo ih malo stisli. Ovo je Vojvodina koja je odigrala dominantno protiv jednog Partizana koji ima nekoliko stranaca, rekao je Lalatović novinarima posle meča.

Lalatović se zahvalio navijalima Vojvodine koji su mu transparentom iskazali podršku, ali po svemu sudeći to neće biti dovoljno za ostanak u Vojvodini.

Jako je teško kad u 20 minuta dobijete tri žuta kartona. Teško je da možemo da vršimo neki pritisak na njih da ne bismo dobili crveni karton. Neću da komentarišem suđenje. Ne smem da komentarišem da li je bio faul pre gola ili ne. Partizan i nije imao neku stopostotnu šansu. Videlo se da je Vojvodina želela, da je dominirala, ali ono što je još bitnije, Vojvodina je uspela da izvori Evropu. Želeo bih da se zahvalim navijačima “Firme” koji su postavili transparent na stadionu. Meni to znači. Ostavljam srce na terenu za moju Vojvodinu i želeo sam danas da uđemo u finale. Ali, srce mi je puno. Da li ću otići iz kluba? Verovatno hoću i promeniću sredinu. Ako uprava želi da dovede nekog bolje, neka to urade. Evo, Nenad Lalatović ima dva kluba za koja danas može da potpiše. Svestan sam da moje rekorde niko neće da obori, dodao je trener Vojvodine.

Za nastavak karijere u obzir dolazi samo inostranstvo.

Inostranstvo je moja jedina opcija. Ima nekih opcija, zovu ljudi. Moja je želja da se oprobam u inostranstvu. Pod tim mislim region, apsolutno me nije briga gde, samo da nije Srbija, zaključio je Lalatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pilić: Đoković i Ivanišević su se zasitili jedan drugog

Legendarni Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan Novaka Đokovića sa Goranom Ivaniševićem. - Radili su par godina i...

POVEZANE OBJAVE