NBA U BOJAMA SRBIJE: Uzmi 1.500 DINARA i isprati “ludu” košarkašku noć

Navikli smo da uvek pričamo o Nikolu Jokiću i nema sumnje da svi uživamo u njegovim maestralnim partijama, ali kako vreme odmiče – Somborac dobija sve više sunarodnika u NBA ligi o kojima vredi pričati.


Ove noći očekuje nas 12 NBA utakmica, a na pet ćemo gledati srpske košarkaše. Malo li je?
Podsetićemo vas da je pre samo nekoliko noći Aleksej Pokuševski pošteno iskoristio svojih pet minuta i mnogima zadao domaći zadatak.


Pre Srbina, još od 2004. godine niko nije uspeo da u svojoj prvoj NBA sezoni na jednom meču zabeleži pet ili više poena, asistencija, skokova i blokada, tada je to uradio Lebron Džejms!
A, tek je počeo, nagledaćemo ga se još! I to već večeras, kada njegova Oklahoma igra protiv Indijane.
Osim njega, na teren će i Nemanja Bjelica, koji polako ali sigurno uverava Hitse da nisu pogrešili kada su ga trejdovali, a nikako ne smemo zaboraviti ni Bogdana Bogdanovića kao predvodnika Atlante.
Majami će odmeriti snage sa San Antonio, a Atlanta sa Niksima, nakon čega sledi i utakmica između Portalnda i Denvera.


Nećemo prognozirati pobednika, ali smo sigurni da će se dvoranom ponovo oriti “MVP, MVP, MVP”, ali i da će Jokić to apsolutno opravdati.
I dok se u Denveru uči srpski jezik, Jokić uči svoje rivale kako se na jednostavan i zabavan način igra košarka. I kako tada uvek izađeš kao pobednik.

Osim toga, na teren će i košarkaši Dalasa, pa se nadamo da ćemo videti i Bobana Marjanovića, mada bi neki rekli da je i Luka Dončić “naš”. I mi bismo se složili, volimo ga kao da je “naš”, pa unapred navijamo za još koju spektakularno trojku, koja će “srušiti internet”.
Bilo kako bilo, sve ovo znači da nas čeka pravi spektakl i da je ovo idealna noć da sastavite jedan navijački tiket. Izbor je širok, ali pre nego što se odlučite na koga ćete igrati, kliknite OVDE i preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 dinara.


Dakle, pola posla je već obavljeno, a nakon toga kompletnu ponudu pogledajte OVDE i prepustite se uživanju i “moru” fantastinih kvota koje vas čekaju SAMO U MERIDIANU!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović izneo očekivanja pred polufinale Kupa!

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović pred utakmicu polufinala Kupa Srbije u kojoj igraju protiv Radničkog 1923. Fudbaleri „stare dame“...

POVEZANE OBJAVE