Pojačanje za sledeću sezonu: Inter je veliki favorit za dovođenje donedavne zvezde Juventusa

Miralem Pjanić je na izlaznim vratima Barselone. Bosanskohercegovački fudbaler u dresu Barselone ove sezone odigrao je 28 utakmica. No, nije se proslavio, pa je ostao bez učinka.

Trener katalonskog velikana Ronald Kuman očigledno više nema nameru računati na njegove usluge. Precrtao ga je pre kraja sezone, a već se uveliko govori da bi on mogao da napusti klub na kraju ove sezone.

Pjanić je po papirima plaćen 60 miliona evra na ugovor od četiri godine i to znači da će u slučaju prodaje na kraju sezone Barselona imati amortizaciju od samo 25 posto, odnosno 15 miliona evra i Katalonci će imati negativan balans u knjigama u sledeće tri sezone.

Navodno, zanimanje za Pjanića pokazuje jedino lider italijanske Serije A Inter iz Milana. Međutim, i ,,neroazuri” nisu baš dobri s finansijama i za sada situacija za bivšeg veznjaka Juventusa u Barseloni ne izgleda baš najbolje.

No, jedan deo italijanskih medija piše da klubovi rade na pronalasku najboljeg rešenja i za sada je izgledno da će Pjanić pojačati redove Intera, a za početak bi došao na pozajmicu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE