Rade Bogdanović: Zvezda i Partizan su najveće zlo srpskog fudbala

Bivši jugoslovenski fudbaler Rade Bogdanović smatra da u srpskom fudbalu u ovom trenutku ne postoji ništa normalno, te da domaće prvenstvo nije zanimljivo.

Bogdanović je u poslednje vreme poznat kao čovek koji bez prezanja govori o aktuelnim dešavanjima u svetu fudbala, pa je tako i ovog puta u razgovoru za ,,Meridiansport” imao nekoliko kritika upućenih domaćem fudbalu.

Kako ističe, Superliga Srbije mu nije zanimljiva zbog potpune dominacije Crvene zvezde i Partizana, što govore i činjenice. Sezone 1997/98 Obilić je bio poslednji prvak zemlje koji se ne zove Crvena zvezda ili Partizan.

Gledam onako sa strane, fudbalsko prvenstvo je totalno neinteresantno. Takmiče se samo dve ekipe. Ako jedan kiksne na početku, stići ovog drugog neće moći – smatra Bogdanović.

Kako navodi, večiti rivali su najveće zlo srpskog fudbala…

–  Zvezda i Partizan su najveće zlo srpskog fudbala! Ne mogu doneti boljitak. Krcati su stranicma, jure rezultat, ne znam zbog koga i čega. Ja sam od onih koji kada hoće da kaže nešto da to radi do kraja. Šta je u fudbalskoj Srbiji normalno? Ima li išta normalno – pita se Bogdanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bahar potpisuje i obara rekord: Kako će proći Zvezda?

Barak Bahar je posle nuspešne polusezone napustio Crvenu zvezdu neispunivši uopšte očekivanja, pošto se ispostavilo da je najgori trener...

POVEZANE OBJAVE