SAMO U MERIDIANU: Sevilja 1.80, Sampdorija 2.10, Real 1.50, Napoli 2.05…

Evropska fudbalska takmičenja su ušla u same završnice, a dok čekamo polufinala Lige šampiona i Lige Evrope, ispratićemo dešavanja u najjačim ligama Evrope.


Usred nedelje koja je započela zvaničnom potvrdom da je osnovana Evropska Superliga, takmičenje za bogate, zabaviće nas utakmice Premijer lige, La Lige, ali i Serije A.
A sve to u Meridianu znači samo jedno – elitna čast za elitni fudbal.


Najveće kvote na svetu spremne su za sve ljubitelje sportskog klađenja, a tradicionalan poklon je na istoj adresi – klik OVDE i preuzmite BONUS ZA KLAĐENJE OD ČAK 1.500 DINARA.
Jednostavna
registracija i spremni ste da sastavite TIKET BEZ USLOVA.


TOTENHEM – SAUTEMPTON, KEC 1.90
(Sreda, 19.00)
Drugi od tri predstavnika Superlige iz prestonice Engleske, poput Čelsija, može da se pohvali da je Žoze Murinjo bivši trener. Portugalac je u ponedeljak dobio otkaz, a već u sredu “Pevci” će dočekati Sautempton koji je odlično počeo sezonu, ali je sada tek na 14. mestu Premijer lige.


LEVANTE – SEVILJA, DVOJKA 1.80
(Sreda, 19.00)
Nažalost, povremeni reprezentativac Srbije, Nemanja Radoja, neće igrati za Levante zbog povrede. Uskraćen nam je srpski okršaj na sredini terena, ali makar bi trebalo da vidimo na delu Nemanju Gudelja u gostujućem sastavu. Sevilja igra još jednu uspešnu sezonu i siguran je učesnik Lige šampiona, kako god ona izgledala. Međutim, Levante je u poslednje tri sezone kao domaćin doživeo jedan poraz, zabeležio jednu pobedu, ali i odigrao jedan meč bez pobednika protiv Sevilje.


*POKLON KVOTA: KADIZ – REAL MADRID, DVOJKA 1.50*

KROTONE – SAMPDORIJA, DVOJKA 2.10
(Sreda, 20.45)
Za Krotone više nema spasa, zakucani su za dno tabele i naredne sezone igraće u Seriji B. U prvom međusobnom duelu, Sampdorija je slavila rezultatom 3:1, a i kao gost će biti veliki favorit protiv ekipe koja je u poslednjih 20 prvenstvenih utakmica zabeležila tri pobede, jedan remi i čak 16 poraza.


NAPOLI – LACIO, KEC 2.05
(Četvrtak, 20.45)
Za kraj imamo jednu pravu fudbalsku poslasticu na stadionu Dijego Armando Maradona u Napulju. U direktom okršaju za što bolje mesto na tabeli Serije A sastaju se petoplasirani Napoli i šestoplasirani Lacio. Rimljani koje predvodi Sergej Milinković-Savić pobedili su u prethodnih pet utakmica Serije A, kao i u prethodnom međusobnom duelu. Upravo zbog toga možemo da očekujemo spektakularnu borbu u Napolju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA 2: Vojvodina ostala u igri za sam vrh

Košarkaši Vojvodine savladali su u ABA 2 balonu u Širokom Brijegu ekipu Šibenke 81:68. Bio je to meč ekipe koja...
Barnet - Eastleigh
tip Poluvreme/Kraj
1/1 @ 1.86
Ovaj tip je predložio Peca na Meridianbet
Braintree Town - Weymouth
tip 1X2
1 @ 1.61
Ovaj tip je predložio Stefan na MaxBet
Hampton & Richmond - Welling United
tip 1X2
1 @ 2.00
Ovaj tip je predložio Stefan na Mozzartbet
Fagiano Okayama - Mito Hollyhock
tip 1X2
1 @ 1.80
Ovaj tip je predložio Vlajko na Mozzartbet
Tokushima Vortis - Renofa Yamaguchi
tip Ukupno pogodaka - iznad/ispod
Više 2.50 @ 2.14
Ovaj tip je predložio Vlajko na Meridianbet

POVEZANE OBJAVE