Bivša NBA senzacija nema dilemu: Jokić MVP, ono što on radi je smešno

Nekadašnji košarkaš brojnih NBA klubova Džeremi Lin naveo je da je srpski centar Nikola Jokić prvi izbor za MVP nagradu ove sezone.

Lin nema dilemu. Iako trenutno nije deo NBA lige, budući da nastupa za razvojni tim Golden Stejt Voriorsa u Dži-ligi, Lin ne može da ne isprati uzbudljivu trku za epitet najboljeg igrača NBA lige ove sezone.

Trka jeste neizvesna prema navijačima i pojedinim analitičarima, ali brojke i doprinos na terenu govore same za sebe. Nikola Jokić je prvi favorit, sa čime se slaže i Lin, koji je svojevremeno važio za senzaciju najjače lige sveta kada se pojavio u dresu Njujork Niksa, sada već davne, 2011/2012.

Ono što on radi je smešno. Na kraju sezone će biti veoma interesantno. Jokić je definitivno prvi izbor trenutno, a i Denver igra zaista dobro – smatra Lin.

Kada je stigao u Nikse, pomenute sezone 2011/12, Lin je za kratak period zaludeo NBA ligu svojim izvanrednim partijama, kada je beležio sjajne brojke i nosio svoj tim. Međutim, to je bilo kratkog daha i nakon toga se selio po brojnim klubovima širom lige, ali nikada nije uspeo da ponovi mečeve poput tih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otkazan sastanak upravnog odbora Partizana

Sednica Upravnog odbora FK Partizan, koja je trebalo da bude održana danas, otkazana je u poslednjem trenutku. Kako javlja Kurir,...

POVEZANE OBJAVE