Lester u predvorju Lige šampiona, Vest Bromu ostala slamka [VIDEO]

Lester – Vest Brom 3:0 (3:0)
Vardi 23′, Evans 26′, Iheanačo 36′

Na “King Paueru” u Lesteru odigrana je poslednja utakmica 32. kola Premijer lige. Ovo kolo krenulo je još u petak, a zatvorio ga je meč između Lester i Vest Bromvič Albiona.

Bodovi su bili izuzetno značajni obema ekipama, domaćima za plasman u Ligu šampiona, a gostima da sačuvaju nadu u spas. Na kraju sve je bilo odlučeno za nekih petnaestak minuta, u intervalu od 23. do 36. kada su domaći tri puta tresli mrežu ekipe iz Birmingema.

Prvo je Džejmi Vardi pogodio na dodavanje Kastanja i postigao svoj prvi gol još od 13. februara, a 13. u ovogodišnjem prvenstvu. Tri minuta kasnije u strelce se upisao Evans, da bi brzopoteznu goleadu zatvorio sjajni Keleči Iheanačo u 36. minutu. Nigerijac je baš raspucan u poslednje vreme, postigao je 11 golova u martu i aprilu, na osam odigranih utakmica u prvenstvu i FA kupu. Ovo mu je bio četvrti pogodak na poslednja tri meča.

Lester je sada treći sa 59 bodova, četiri više od Čelsija i Vest Hema, koji igraju međusobno u subotu. Vest Brom je i dalje pretposlednji, od prve ekipe van zone ispadanja deli ih čak devet bodova i teško je očekivati da to mogu nadoknaditi u preostalih šest kola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠPANCI PIŠU: Ivanović bi mogao da završi četvrti mandat u Baskonji, spremna zamena!

Košarkaši Baskonje večeras igraju odlučujuću utakmicu u Evroligi. Ukoliko savladaju Virtus, igraće plej-of seriju sa Real Madridom. U španskom prvenstvu su...

POVEZANE OBJAVE