Serbia Open: Poznat raspored četvrtfinala, Krajinović otvara program pa sledi srpski duel

Serbia Open ulazi u završnu fazu, a nakon današnjih mečeva poznati su svi parovi četvrtfinala.

Mečevi će biti odigrani u petak, a program će od 13 časova otvoriti Filip Krajinović i Mateo Beretini. Biće to drugi međusobni duel dvojice tenisera, a u prethodnom, odigranom pre dve godine u Budimpešti, takođe na šljaci, trijumfovao je Italijan koji je u Beogradu postavljen za 2. nosioca.

Nakon ovog duela na programu je srpski derbi, dvoboj Novaka Đokovića i Miomira Kecmanovića. Najbolji teniser sveta je bez sumnje veliki favorit, a Kecmanović će svakako imati šta da nauči u prvom odmeravanju snaga sa Novakom.

Program će nastaviti Japanac Taro Danijel i Argentinac Federiko Delbonis koji je danas bio bolji od Dušana Lajovića. Njihov jedini dosadašnji međusobni duel datira još iz 2014. godine, a slavio je Japanac 2:1 u setovima.

Konačno, dnevni program će zaključiti sjajni Aslan Karacev i Đanluka Mager. Karacev je posle dvoipočasovne borbe savladao Aljaža Bedenea, dok je Mager, koji je u glavni žreb stigao iz kvalifikacija, i u četvrtom ovogodišnjem meču u Beogradu izašao kao pobednik, ovoga puta protiv Popirina. Karacev i Mager su jedini put do sada igrali na ovogodišnjem Australian Openu, a trijumfovao je Rus koji je kasnije stigao do polufinala i duela sa Novakom Đokovićem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Klop se izvinio: Dogodilo se i više to ne možemo da promenimo

Trener Liverpula Jirgen Klop izvinio se navijačima zbog poraza od Evertona, posle kojeg su se njegovi fudbaleri udaljili od...

POVEZANE OBJAVE