Banka koja je bila spremna da uloži milijarde se odriče Superlige?

Jedna od najmoćnijih investicionih banaka na svetu ,,JP Morgan” oglasila se saopštenjem u kojem priznaju grešku što su verovali pokretačima Superlige.

Takmičenje je u roku od 48 sati od svog osnivanja doživelo potpuni krah i klubovi koji su prvobitno potpisali svoje učešće, trpeće određene posledice, kako finansijske, tako i od strane ljubitelja fudbala, posebno svojih navijača.

Zagovornik ove ideje i prvi čovek Real Madrida Florentino Perez rekao je da Superliga nije mrtva i da i dalje veruje da će se uskoro ovo takmičenje uspešno formirati. Međutim, to neće biti moguće bez ozbiljnog investitora, poput banke ,,JP Morgan” sa kojom su prethodno postigli dogovor.

Banka je ostala ,,kratkih rukava” i povodom toga su se oglasili saopštenjem u kojem praktično otpisuju svoju ponovnu saradnju sa Superligom.

Očigledno je da smo pogrešno procenili kako bi ovaj dogovor mogao da bude viđen od šire fudbalske javnosti i kako bi mogao da utiče na njih u budućnosti. Naučićemo iz ovoga – navodi se u saopštenju ,,JP Morgana”.

Navodno, ova investiciona banka je bila spremna da uloži između tri i četiri milijarde evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Navijačima Zvezde se ovo neće dopasti: Poznata sudijska trojka na meču Real – Zvezda

Košarkaši Zvezde sutra od 20 časova i 30 minuta igraju meč 32. kola Evrolige protiv Reala u Madridu. Duel ovih...

POVEZANE OBJAVE