Stojković nosi posledice iz Novog Sada: Partizan bez kapitena bar dve sedmice

Kapiten fudbalera Partizana Vladimir Stojković doživeo je povredu desnog kolena usled čega će morati na pauzu od minimum dve nedelje.

Povreda se dogodila u drugom poluvremenu polufinalne utakmice Kupa Srbije u Novom Sadu protiv Vojvodine, kada se, nakon intervencije, sudario sa Slobodanom Uroševićem. Međutim, uprkos bola koji je imao, Stojković je ostao na terenu do kraja susreta i pomogao svom timu da dođe do trijumfa na ,,Karađorđu”.

I sam trener Stanojević je priznao da je zamena već bila spremna i da su očekivali da će Stojković napustiti teren, što on nije uradio.

Stoga će morati na odmor, budući da ima hematom na nozi i potrebno je da miruje barem dve sedmice, piše ,,Mozzart sport”.

Kako je i Nemanja Stevanović povređen, Stanojević će u narednom periodu imati samo Aleksandra Popovića koji će braniti u, barem, predstojeća dva duela, a njemu će morati da se pridruži mlađani Matija Gočmanac.

Za Partizan slede susreti sa Spartakom iz Subotice i Proleterom, a za njih je svakako najvažnije da se Stojković potpuno oporavi pred finale Kupa sa Crvenom zvezdom koje će se igrati 25. maja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bogdanović: Cilj je medalja na Olimpijskim igrama!

Košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović po ispadanju njegovog tima iz plej-ina NBA lige i završetka sezone, istakao je da se...

POVEZANE OBJAVE