Dragovićev agent: Novac mu nije u prvom planu, već dečački san

Agent austrijskog fudbalera Aleksandra Dragović, Milan Dudić, govorio je za ,,Novosti” o pregovorima između njegovog klijenta i Crvene zvezde.

,,Bomba” je veoma blizu realizacije. Dejan Stanković će dobiti štopera visoke klase, koji stiže iz Bundeslige, za velikim iskustvom igranja protiv najjačih timova Evrope. Aleksandar Dragović je, čini se odabrao, ostalo je da se usaglase određene pojedinosti i Austrijanac srpskog porekla staviće paraf na ugovor sa klubom iz svog detinjstva.

Imali smo lep i prijatan sastanak sa Zvezdinim čelnicima Terzićem i Mrkelom, a trener Stanković je pre svega Dragoviću prezentovao sportski deo i kako vidi njegovu ulogu u timu. Sve je proteklo u super atmosferi, Aleksandru se sve to svidelo. Međutim, još ništa nije gotovo, kao što su mediji brzo objavili. Ipak se radi o velikom imenu i ovakvi poslovi ne mogu da se završe na jednom sastanku. Neophodno je da se dogovore još neki detalji i pregovori će se nastaviti sledeće nedelje. Za sada sve ide u dobrom pravcu – rekao je Dudić za ,,Novosti” napomenuvši da je Dragović želja mnogo bogatijih klubova od Crvene zvezde, ali da prednjači njegov san da zaigra za klub sa ,,Marakane”:

Dobro se zna da je Aleksandrov dečački san da zaigra za Zvezdu, za nju navija odmalena. Sada je u zenitu karijere i može da bira gde da ide. Ponude su finansijski jače od Zvezdinih, ali je i njena izuzetno korektna. To je njemu bitno i sve ide ka tome da će ispuniti svoju veliku želju, jer mu novac nije u prvom planu, a klubove sa istoka moći će da bira i posle dve ili tri godine, jer mu na “Marakani” cena neće pasti – ističe Dudić.

Prema njegovom mišljenju, dolazak Dragovića u Crvenu zvezdu višestruko bi se platio šampionu Srbije.

Ukoliko Dragović dođe u Zvezdu, to bio bio i njen vrhunski marketinški potez, sigurno će joj porasti međunarodni rejting. Nije mala stvar kada u Srbiju stigne igrač sa Zapada, odnosno iz najjače nemačke lige. Aleksandar je vrhunski profesionalac koji živi za fudbal. Pametan je momak, odlično govori srpski i veliki je radnik. Nikada ga nije zanimao noćni život i sigurno ga nećete viđati na splavovima – smatra Dudić.

Aleksandar Dragović (30), ukoliko sve prođe po planu, stiže u Zvezdu kao slobodan igrač, a ove sezone u dresu Bajer Leverkuzena u Bundesligi nastupio je 14 puta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE