Matić: Velika pobeda fudbala, stojimo uz navijače u ovoj borbi

Fudbaler Mančester junajteda, Nemanja Matić, izrazio je zadovoljstvo zbog neuspelog pokušaja formiranja Superlige Evrope.

Jedan od prvih koji je digao glas iz redova “crvenih đavola” bio je Bruno Fernandeš, a bivši srpski reprezentativac otkrio je šta se dešavalo na “Old Trafordu” u poslednjih nekoliko dana.

Prvu informaciju mi igrači dobili smo u nedelju posle pobede nad Barnlijem. Mogu da kažem, u ime svih igrača, da smo zadovoljni što su klubovi poslušali navijače, mislim da je ovo velika pobeda fudbala, rekao je Matić.

On je dodao da igrači i navijači stoje rame uz rame u ovoj borbi.

Svi delimo isto mišljenje, pružamo podršku navijačima. Mislim da je ovo najbolja odluka za fudbal, to je sve što mogu da kažem, jer nisam znao mnogo o Superligi, zaključio je srpski fudbaler.

Podsećamo, Ed Vudvard je potvrdio da će na kraju sezone napustiti Mančester zbog svega što se dešavalo prethodnih dana, dok je Džoel Glejzer uputio izvinjenje pristalicama “crvenih đavola”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE