Stanković: Inđija nam ne leži, ali volim teške situacije i utakmice

Nakon duplog trijumfa nad Radnikom i plasmana u finale Kupa Srbije fudbalere Crvene zvezde u nedelju očekuje gostovanje u Inđiji u 33. kolu Linglong Superlige Srbije.

Trener Dejan Stanković podsetio je uoči ovog duela da Inđija ne leži crveno-belima.

Prethodni put kada smo igrali protiv Inđije na njihovom terenu bilo je 1:1, u kupu 2:1. Jednostavno nekada se dešava da ti protivnik malo više ne leži i imaš više problema. Još uvek matematički nismo obezbedili titulu, tako da naš cilj ostaje isti. Volim kada imamo teške situacije, teške utakmice i protivnike jer u takvim mečevima samo možemo da porastemo kao ekipa i ništa drugo, rekao je Stanković.

Utakmicu će zbog žutih kartona propustiti Seku Sanogo, a Stanković ističe da bi bio zadovoljan i minimalnom pobedom.

Bili bismo zadovoljni sa 1:0 i tri boda. Mnogo puta sam rekao da ne može svaka utakmica da se dobije sa tri, četiri ili pet golova razlike, to nije realno. Nekad je dovoljna jedna korektna, dobra, takmičarska utakmica sa 1:0 i tri boda, jer mi težimo ka cilju, a to je titula. Način na koji ćemo stići do cilja mi nije toliko bitan. Kao što sam često govorio ako moram da biram između prelepe igre u utakmici koju ćemo da izgubimo ili jedne korektne, dobre, teška utakmicu iz koje ćemo izaći kao pobednici, uvek ću odabrati ovo drugo.

Šef struke srpskog šampiona nije želeo da govori o potencijalnim pojačanjima za letnji prelazni rok.

Radim sa momcima koje imam ovde u grupi i ne razmišljam ni o čemu dok ne ostvarimo naše ciljeve. Kad se bude sve završilo onda ću sesti, iako radimo i pravimo planove. Dok se ne završe obaveze koje imamo ja radim sa momcima koje imam na raspolaganju i momcima koji su pod ugovorom sa Crvenom zvezdom. U ovom trenutku im dugujem mnogo, jer su predobri, prepošteni, radni, voljni, tako da sam ponosan na sve momke koje imam i razmišljam samo o njima, zaključio je Stanković.

Meč je na programu u nedelju od 17 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VEROVAO JE U SVOJU ODLUKU: Klop izabrao Nunjeza pre Nkunkua!

Fudbaleri Liverpula izgubili su od Evertona sa 2:0 i umanjili šanse za titulu Premijer lige u samoj završnici trke. Ove...

POVEZANE OBJAVE