Čeferin ne odustaje: Kazna za sve klubove Superlige, za tri kluba posebno

Predsednik UEFA Aleksandar Čeferin ne želi da dozvoli klubovima koji su osnovali Superligu da se izvuku bez ikakavih posledica.

Predsednik real madrida Florentino Perez nastavlja da insistira na tome da će projekat zaživeti, a Aleksandar Čeferin i dalje preti ozbiljnim kaznama za 12 klubova koji su pokrenuli inicijativu. 

On je u intervjuu za “Dejli Mejl” otkrio da će engleski klubovi koji su prvi odustali od ideje biti manje kažnjeni, a da Real, Barselonu i Juventus čekaju najveće posledice. 

Bilo je veoma stresno, osećao sam se kao da su me ubacili u veš mašinu. Vozio sam osam sati do Švajcarske, sve je bilo spremno za moj govor o reformama. Čak sam pričao sa Anjelijem, menjao sam govor četiri puta, a oni su mi iza leđa pripremali Superligu. Anjeli me je lagao i govorio da to nije istina, rekao je Čeferin.

On je istakao da neće dozvoliti da se klubovi izvuku bez kazne.

– Svi moraju da snose posledice za ono što su uradili, ne možemo da se pravimo da se ništa nije desilo. Nisu upali u problem zbog nekog drugog, već zbog sebe. Nije u redu to što su uradili i videćemo narednih dana šta nam je činiti, ali za mene postoji jasna razlika između engleskih klubova i ostalih šest. Prvi su se povukli, priznali da su napravili grešku. Od ostalih šest tri su se povukla, a Real, Barselona i Juventus se prave da je zemlja ravna ploča i da Superliga i dalje postoji , dodao je Čeferin najavljujući da će kazne za ova tri kluba biti drastične

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OSTAO BEZ TRENERA: Ova stvar je ubrzala rastanak Đokovića i Ivaniševića

Srpski teniser Novak Đoković u nastavak sezone ulazi bez trenera. Nakon skoro pet godina, prekinuo je saradnju sa Goranom Ivaniševićem....

POVEZANE OBJAVE