Crvena zvezda pregazila Inđiju [VIDEO]

Inđija – Crvena zvezda 1:5 (0:4)
Bastajić 64′ – Nikolić 6′, Pavkov 21’pen, 23′, Falko 45′, Falćineli 60′

Fudbaleri Crvene zvezde za još korak su se približili novoj tituli prvaka Srbije. Crveno-beli su ostvarili ubedljivu pobedu u Inđiji, a sve je bilo rešeno već u prvom poluvremenu u kojem je šampion Srbije stekao četiri gola prednosti.

Već u 6. minutu Zvezda je povela, šutirao je Nikolić sa 18 metara, lopta je prevarila Jovičića i po sredini gola završila u mreži. Imala je Inđija veliku priliku da izjednači desetak minuta kasnije, Bastajić je ušao u kazneni prostor sa leve strane, imao je potpuno samog Aleksića na drugoj stativi, ali je poslao loptu van domašaja svog saigrača.

Od 21. do 23. minuta crveno-beli su postigli dva gola. Prvo je zbog igranja rukom Škorića dosuđen penal koji je realizovao Pavkov, a isti igrač je koji trenutak kasnije završio sjajnu akciju. Srnić je pronašao Rodića na levoj strani, levi bek iz prve uposlio Pavkova koji je iz neposredne blizine prosledio loptu u mrežu.

Do kraja poluvremena izdvojili smo situaciju pred golom gostiju kada je Bastajić pogodio okvir gola, i još jednu loptu u mreži domaćeg tima. Sjajan kontranapad izvela je Zvezda, Gajić je uposlio Falka, a Italijan nije oklevao pa je Jovičić četvrti put izvadio loptu iz svog gola.

U nastavku Crvena zvezda je odrađivala posao, ali su viđena još dva gola. Falćineli je povećao prednost u 59. minutu, a počasni gol za Inđiju postigao je Bastajić sa bele tačke.

Prethodno je Kanga u kaznenom prostoru faulirao Neškovića. Do kraja meča Gavrić je pogodio prečku, pa se rezultat nije menjao.

Crvena zvezda sada ima 95 bodova uz 95 postignutih golova, dok je Inđija i dalje sedam bodova daleko od sigurne zone pred vrlo važno gostovanje u Nišu u narednom kolu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE